Història Activitats Serveis Situació
 
 
Excursions en BTT guiades

· Excursions BTT guiades per a totes les edats ·

Diferents rutes guiades per a bicicletes de muntanya amb diferents graus de dificultat, entre boscos , vinyes, camps i senders del Municipi de Subirats on es recullen unes magnifiques vistes de la natura i l’entorn de Subirats.

 
Rutes a peu guiades

· Rutes a peu guiades de “pedra seca ·

Rutes que proposen descobrir i conèixer els paisatges construïts amb pedra seca que es manifesten en marges, parets i barraques. Pedra sobre pedra, l'home ha anat modelant i adaptant la natura per treure profit dels recursos naturals i ha generat d'aquesta manera paisatges amb característiques úniques i d'alt valor etnològic i constructiu.

 
Enoturisme

· Enoturisme ·

Visites guiades a les vinyes de la nostra finca i explicació del procés de conreu , visites a cellers i degustació dels nostres vins i caves de la zona. Conèixer la cultura del vi del Penedès, és la millor manera de descobrir les nostres costums. Un vi que es caracteritza per la seva qualitat en l’elaboració i la producció en cellers amb encant en bells paratges naturals.
 
Exposició de fòssils

· Exposició de fòssils ·

Amplia exposició de fòssils de la zona i d’altres regions a càrrec de J. Rovira . Els fòssils són evidències materials de la vida en el passat geològic. Generalment els trobem inclosos dins les roques sedimentàries. Permeten saber l'edat i les característiques del medi en què van viure els organismes dels quals provenen.

 
Itinerari a peu

· Itinerari a peu i en BTT ·

Un recorregut de curta distància marcat per a gaudir d’ un passeig entre vinyes, camps i
boscos, on pogué observar el paisatge i la fauna de la zona.
 
 
Altres activitats: Camp de Futbol, visita a Bodegues de la zona etc. / Totes les activitats transcorren dintre la finca, excepte les excussions BTT.
Masia Cal Sala - C/ Cal Sala nº 5 - 08739 El Pago - Subirats (Barcelona) - Telèfon. 93 899 41 77 - Mòvil 649 410 217 | disseny web